Kuba

Kuba nabízí nezapomenutelný a jedinečný zážitek. Kuba je ostrov, který útočí na smysly. Návštěvníka přivítají exotické rytmy, jako je salsa a rumba, vycházející ze všech koutů, a bílé pláže s palmami lemované akvamarínovým mořem. Vaše smysly na Kubě ožijí vůní doutníků, jídla a moře. Uvolněný životní styl a pohodový postoj kubánců je jednou z věcí, které ji odlišují od ostatních turistických destinací.

Potápěči milují Kubu, protože je výchozím bodem k jednomu z největších korálových útesů na světě, obrovskému množství ryb, nemluvě o křišťálově čisté, neznečištěné vodě. Ostrov je také plný přírodních zajímavostí. Na jihovýchodě je pohoří Sierra Maestra domovem vodopádů, skrytých jeskyní a rozmanité flóry a fauny. Údolí Vinales, které je na seznamu světového dědictví UNESCO, zelené údolí obklopené krasovými horskými útvary je zbožňováno pro své neuspěchané tempo života a úžasnou krajinu.

Na Kubě je více než 100 továren na výrobu rumu, které chrlí láhve likéru na bázi melasy ve světlých, zlatých a tmavých variantách. V Havaně najdete klasické bary, které jsou domovem koktejlů, jako je mojito, daiquiri a Cuba Libre. Není třeba cestovat na Kubu, abyste věděli, že jejich doutníky jsou známé jako nejlepší na světě! Jsou vyrobeny z vysoce kvalitních surovin a připraveny s maximální precizností.

S živými přímořskými městečky, zelenými deštnými pralesy a koloniální vznešeností staré Havany nabízí Kuba skutečně jedinečný kulturní zážitek.

Hlavní město:
Havana

Oficiální měna:
Kubánské peso

Oficiální jazyk:
španělština

Kdy navštívit:
leden - prosinec

Časový posun:
-6 hodin

Délka letu:
cca 10 hodin

Líbí se Vám tato destinace?

Řekněte nám, na čem vám záleží, o zbytek se postaráme a připravíme vše podle vašeho přání. Pondělí až pátek 9:00 - 17:00.

REZERVACE:
po-pá 9-18 h

Kuba

Cesty za zážitky

Objevte výjimečné zážitky s cestami na míru. Cestujte sám, s rodinou nebo přáteli, za odpočinkem, zábavou nebo za dobrodružstvím. Ať je váš sen jakýkoli, Tagua Tours vám ho může splnit.