Destinace

Prozkoumejte uvedené destinace a najděte inspiraci na vaši příští cestu.

Zájezdy

Poznejte s námi ty nejkrásnější kouty světa a užijte si jedinečné zážitky, chutě a vůně.

Zážitky

Objevte výjimečné zážitky s cestami na míru. Cestujte sám, s rodinou nebo přáteli, za odpočinkem, zábavou nebo za dobrodružstvím.

Brazílie

Brazílie je jednou z nejrozmanitějších zemí světa, kde se snoubí bohatá kultura, úchvatná příroda a pulzující městský život. V Rio de Janeiru můžete obdivovat ikonickou sochu Krista Spasitele na hoře Corcovado, odkud se naskýtá úžasný výhled na pláže Copacabana a Ipanema, jedny z nejznámějších pláží světa, které jsou centrem brazilského společenského života. 

Jedním z největších přírodních divů země je Amazonský deštný prales, „plíce planety“, který je domovem bezpočtu druhů rostlin a živočichů. Prozkoumávání této neprobádané divočiny, ať už pěšky, či po řece, je zážitkem na celý život. Kromě Amazonského pralesa je Brazílie také domovem Pantanalu, největšího mokřadu na světě, kde můžete pozorovat jaguáry, kapybary a obrovské množství ptactva. Další přírodní památkou, kterou byste si neměli nechat ujít, jsou vodopády Iguaçu, nacházející se na hranici s Argentinou. Tento monumentální vodopádový systém se skládá z více než 270 jednotlivých vodopádů a je jedním z největších přírodních divů světa. Pro ty, kteří milují dobrodružství, nabízí Brazílie adrenalinové aktivity, jako je paragliding nad Riem, surfování na plážích Florianópolis nebo trekking v pohoří Serra da Mantiqueira.

Ve městě Salvador de Bahia se můžete ponořit do afrobrazilské kultury a historie, zatímco v historickém městě Ouro Preto si můžete prohlédnout barokní architekturu a zlatokopeckou minulost. Brasília, hlavní město, je unikátní svým modernistickým designem a architekturou Oscara Niemeyera, která je zapsána na seznamu UNESCO.

Brazilská kuchyně vás potěší rozmanitostí a chutěmi. Feijoada, tradiční fazolové jídlo s masem, je národním pokrmem, zatímco místní ovoce jako açaí nebo guava přináší osvěžení. Pobřeží Brazílie nabízí více než 7 000 km nádherných pláží. Místa jako Jericoacoara, lenošná rybářská vesnice s písečnými dunami a tyrkysovými lagunami, nebo Fernando de Noronha, chráněný ostrovní ráj plný nedotčených pláží a bohatého mořského života, jsou destinace snů pro milovníky slunce a moře.

Ať už se rozhodnete prozkoumávat pulzující městský život, nebo objevovat neuvěřitelnou přírodu, Brazílie vás vždy přivítá s otevřenou náručí. Tato země je plná energie, kontrastů a nezapomenutelných zážitků, které vás budou lákat k návratu.

Hlavní město:
Brasília
Oficiální měna:
brazilský real
Oficiální jazyk:
portugalština
Kdy navštívit:
září - říjen
Časový posun:
-5 hodin
Délka letu:
cca 21 hodin

Líbí se Vám tato destinace?

Řekněte nám, na čem vám záleží, o zbytek se postaráme a připravíme vše podle vašeho přání. Pondělí až pátek 9:00 – 18:00.

TELEFON

+420 776 686 370

E-MAIL

info@taguatours.cz

Zážitky v této destinaci

Objevte výjimečné zážitky s cestami na míru. Cestujte sám, s rodinou nebo přáteli, za odpočinkem, zábavou nebo za dobrodružstvím. Ať je váš sen jakýkoli, Tagua Tours vám ho může splnit.

Club Med

Zájezdy v této destinaci

Momentálně v této destinaci neposkytujeme žádné zájezdy.