Destinace

Prozkoumejte uvedené destinace a najděte inspiraci na vaši příští cestu.

Zájezdy

Poznejte s námi ty nejkrásnější kouty světa a užijte si jedinečné zážitky, chutě a vůně.

Zážitky

Objevte výjimečné zážitky s cestami na míru. Cestujte sám, s rodinou nebo přáteli, za odpočinkem, zábavou nebo za dobrodružstvím.

Tanzánie

Tanzánie, nádherná země východní Afriky, je ideální destinací pro všechny, kdo touží po nezapomenutelném dobrodružství. Tento kraj je bohatý na přírodní krásy a kulturní poklady a nabízí cestovatelům širokou škálu zážitků od safari až po relaxaci na plážích.

Jedním z nejikoničtějších míst v Tanzánii je Národní park Serengeti. Tento rozsáhlý park je známý svou neuvěřitelnou migrací zvířat, kde můžete vidět tisíce gazel, zebry a lvů, jak se přesouvají napříč savanou. Další přírodní skvost je Kilimandžáro, nejvyšší hora Afriky. Vystoupat na její vrchol je snem mnoha horolezců a dobrodruhů. Ngorongoro Crater je dalším úžasným místem v Tanzánii, které je zapsané na seznamu světového dědictví UNESCO. Tento obrovský kráter je domovem pro širokou škálu zvířat, včetně ohrožených druhů jako jsou černí nosorožci. Kráter poskytuje úchvatné scenérie a skvělé možnosti pro pozorování divoké zvěře. Další Národní park Tarangire je skvělým místem pro objevování divoké zvěře, zejména slonů. Tento park je známý svými velkými stády slonů a rozmanitými ekosystémy, které zahrnují bažiny a savany. Mkomazi National Park je méně známý, ale fascinující park, kde můžete vidět vzácné druhy jako jsou černí nosorožci a divocí psi. Tento park nabízí autentické safari zážitky bez velkých davy turistů. Selous Game Reserve je jednou z největších přírodních rezervací v Africe. Národní park Mahale Mountains je známý svou populací šimpanzů a goril, které jsou jedny z posledních na světě. Tento park je ideálním místem pro ty, kdo chtějí vidět tyto fascinující primáty v jejich přirozeném prostředí.

Na severu Tanzánie se nachází Zanzibar, exotický ostrov s bílými plážemi a křišťálově čistou vodou. Zanzibar je ideální pro milovníky pláže, potápění a šnorchlování. Historické město Stone Town nabízí fascinující pohled na místní kulturu a historii. Mafia Island, menší ostrov v indickém oceánu, nabízí krásné korálové útesy a nádherné možnosti pro šnorchlování a potápění. Tento klidný ostrov je ideální pro ty, kdo hledají únik od rušného života a chtějí si užít přírodu. Arusha, hlavní město severní Tanzánie, je skvělým výchozím bodem pro výlety do okolních národních parků a nabízí řadu kulturních a historických atrakcí. Město je také známé svým živým trhem a chutnou místní kuchyní. Tanzánie je také domovem národnostních skupin jako jsou Masajové a Hadzabe, jejichž tradiční způsoby života můžete obdivovat během návštěvy místních komunit.

Tanzánie je ideální destinace pro milovníky přírody, dobrodruhy a cestovatele, kteří chtějí zažít jedinečné africké dobrodružství. Ať už se chystáte na safari, relaxaci na pláži nebo kulturní obohacení, Tanzánie vám nabídne nezapomenutelné zážitky.

Hlavní město:
Dodoma
Oficiální měna:
tanzanský šilink
Oficiální jazyk:
svahilština, angličtina
Kdy navštívit:
červen - září
Časový posun:
+3 hodiny
Délka letu:
cca 11 hodin

Líbí se Vám tato destinace?

Řekněte nám, na čem vám záleží, o zbytek se postaráme a připravíme vše podle vašeho přání. Pondělí až pátek 9:00 – 18:00.

TELEFON

+420 776 686 370

E-MAIL

info@taguatours.cz

Zážitky v této destinaci

Objevte výjimečné zážitky s cestami na míru. Cestujte sám, s rodinou nebo přáteli, za odpočinkem, zábavou nebo za dobrodružstvím. Ať je váš sen jakýkoli, Tagua Tours vám ho může splnit.

Safari

Zájezdy v této destinaci

vyprodáno
dostupné