Destinace

Prozkoumejte uvedené destinace a najděte inspiraci na vaši příští cestu.

Zájezdy

Poznejte s námi ty nejkrásnější kouty světa a užijte si jedinečné zážitky, chutě a vůně.

Zážitky

Objevte výjimečné zážitky s cestami na míru. Cestujte sám, s rodinou nebo přáteli, za odpočinkem, zábavou nebo za dobrodružstvím.
Tipy na dovolenou

Tipy na nejlepší hotelové bazény

Vybíráte hotel podle pláže? Co to zkusit tentokrát z jiného úhlu pohledu? Podle bazénu. A jelikož není bazén jako bazén, přinášíme vám inspiraci těmi nejzajímavějšími z celého světa. Koupání v každém z nich vám přinese jedinečný zážitek. 

Fidži – COMO Laucala Island 

Skleněný bazén jakoby se vznášející na laguně. Asi jste tuto fotku již viděli. Aby taky ne, COMO Lucala Island má totiž jeden z nejikoničtějších bazénů světa. Věděli jste však, že se jedná pouze o část mnohem většího bazénu ve stylu laguny? Jeho vody sahají téměř až k moři a kouzlo spočívá v jedinečné kombinaci moderního pohodlí a přirozené krásy.

Maledivy – Anantara Kihavah Maldives Villas 

Kandidátů na nejlepší bazén Malediv bychom měli hodně. Vybrat ale můžeme jen jeden. Za nás aktuálně vítězí Anantara Kihavah Maldives Villas. Bazén má na délku téměř 50 metrů, což jej řadí mezi největší na Maledivách. Dostatek osobního prostoru, pozorná obsluha… Navíc je umístěn přímo u pláže na jižní straně ostrova. Slunce si tak zde můžete užívat téměř celý den. 

 Spojené Arabské Emiráty – Address Beach Resort 

Teď pro změnu zamíříme do výšin, a to konkrétně do 293 metrů nad zemí. Nachází se zde totiž jeden z bazénů bazén hotelu Address Beach Resort. Je tak držitelem světového rekordu o nejvýše položený infinity bazén na světě. A výhledy z něj jsou dokonalé. Jako na dlani se vám otevře proslulá pláž JBR i ikonický ostrov The Palm Jumeirah. Příjemným bonusem je vstup od 21 let výše, takže klid je téměř zaručen.

Bali – Buahan, a Banyan Tree Escape 

Bazén zdá se malý, ale větší netřeba. Každá ze 16 vil, které se v resortu nachází, má totiž ještě svůj vlastní. Tento bazén je unikátní především svým umístěným. Resort Buahan, a Banyan Tree Escape se totiž nachází uprostřed balijské divočiny. Od bazénu si tedy můžete vychutnat ničím nerušené výhledy do korun okolních stromů a zaposlouchat se do zvuků zdejší přírody. 

Island – The Retreat at Blue Lagoon Iceland 

Bazén zdejšího hotelu nemá sice žádné „nej“, ale do výběru rozhodně patří. Je totiž napájen vodou ze stejného pramene jako známá Modrá laguna. Odpočívejte, užívejte si jedinečné výhledy na lávová pole porostlá mechy a nechte na sebe působit účinky geotermální vody. Je tak ideální volbou v případě, kdy si chcete toto islandské turistické lákadlo užít v klidu a mimo davy. 

 

Sdílet:

Nejnovější příspěvky

Rubriky